Κόσμος Πέμπτη 26/08/2021, 22:01
ΚΟΣΜΟΣ

General Motors: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για επιστροφή στα γραφεία

General Motors: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για επιστροφή στα γραφεία

Η General Motors θα απαιτεί βεβαίωση εμβολιασμού από τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, η οποία προσπαθεί να ανοίξει ξανά τα γραφεία της εν μέσω της έξαρσης της μετάλλαξης Δέλτα.

Η G.M. είναι η πρώτη από τις τρεις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες του Ντιτρόιτ που επιβάλει την εν λόγω στρατηγική, ενώ πολλές ακόμη αμερικανικές επιχειρήσεις απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να έχουν εμβολιαστεί προτού επιστρέψουν στα γραφεία. Ορισμένες έχουν επίσης επιβάλει επιπλέον μέτρα, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα γραφεία, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα πρόκειται για ασφαλείς χώρους.

Η G.M. απασχολεί περίπου 48.000 υπαλλήλους στο μισθολόγιό της στις ΗΠΑ, εκ των οποίων περίπου 46.000 είναι μέλη συνδικαλιστικών σωματείων. «Η G.M. νωρίτερα μέσα στο μήνα εφάρμοσε μία διαδικασία καταγραφής του εμβολιασμού, η οποία ήταν υποχρεωτική για όλους τους εργαζομένους της στις ΗΠΑ. Συγκεντρώσαμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός εμπιστευτικού ψηφιακού εργαλείου,δ δήλωσε σήμερα η εταιρεία.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News