Κόσμος Πέμπτη 15/08/2024, 18:25
ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη σύλληψη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Πρώτη σύλληψη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ένα άτομο συνέλαβαν οι Αρχές στις ΗΠΑ για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, από υπερβολική δόση κεταμίνης τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το NBC News, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, στη νότια Καλιφόρνια, ενώ κατηγορίες αναμένεται να απαγγελθούν σε περισσότερα άτομα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αναμένεται να αποκαλύψουν αργότερα τις κατηγορίες εναντίον του συλληφθέντος καθώς και των υπόλοιπων, η εμπλοκή των οποίων στην υπόθεση διερευνάται.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά «Τα φιλαράκια», εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, στις 28 Οκτωβρίου 2023. Το γραφείο του ιατροδικαστή στην κομητεία του Λος Αντζελες απέδωσε τον θάνατό του στις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Τον περασμένο Μάιο, η αστυνομία του Λος Αντζελες δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές Αρχές, προκειμένου να βρεθεί το πρόσωπο που έδωσε την κεταμίνη στον Πέρι. Δεν είναι σπάνιο για αμερικανικές διωκτικές Αρχές να ερευνούν και σε ορισμένες περιπτώσεις να απαγγέλλουν κατηγορίες κατά ατόμων που προμήθευσαν ναρκωτικά, τα οποία έχουν συσχετισθεί με τον θάνατο κάποιου διάσημου.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος ηθοποιός είχε υποβληθεί σε θεραπεία με κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους, ωστόσο, η τελευταία συνεδρία του είχε πραγματοποιηθεί πάνω από μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι η κεταμίνη στον οργανισμό του «δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία». Όπως είχε δηλώσει, τα επίπεδα κεταμίνης στον οργανισμό του ήταν υψηλά και ισοδυναμούσαν με την ποσότητα που χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

moneyreview.gr με πληροφορίες από το nbc

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News