Κόσμος Παρασκευή 5/07/2024, 16:39
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρος

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρος

Καταρρέει το επιχείρημα του Τζο Μπάιντεν ότι η κάκιστη εμφάνισή του στο ντιμπέιτ με μπερδεμένες δηλώσεις της περασμένης εβδομάδα ήταν μια ατυχής στιγμή.

Ο Αμερικανός προχώρησε σε νέο λεκτικό ολίσθημα, λέγοντας ότι είναι «υπερήφανος που είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρος που υπηρετεί με μαύρο πρόεδρο».

Ο 81χρονος πρόεδρος έκανε τη νέα γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Wurd της Φιλαδέλφειας, προφανώς μπερδεύοντας τον εαυτό του με την αντιπρόεδρό του Καμάλα Χάρις.

«Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανος που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρετεί με έναν μαύρο πρόεδρο», είπε.

Ο Μπάιντεν αντιμετωπίζει τώρα αυξανόμενες πιέσεις να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα. Δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos έδειξε ότι ένας στους τρεις Δημοκρατικούς τάσσεται υπέρ της αποχώρησης του Μπάιντεν.

Το στρατόπεδο του Μπάιντεν έχει προσφέρει πολλαπλές εξηγήσεις για τα ακατάληπτα λόγια, τις ανούσιες φράσεις και τα κενά βλέμματα του προέδρου, συμπεριλαμβανομένων του τζετ λαγκ, του κρυολογήματος και των ανίκανων βοηθών.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News