Κόσμος Κυριακή 23/06/2024, 15:35
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μετά από διακοπή ρεύματος

Βρετανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μετά από διακοπή ρεύματος

Όλες οι πτήσεις από τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 στο αεροδρόμιο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου ακυρώθηκαν μετά από διακοπή ρεύματος στην περιοχή που προκάλεσε εκτεταμένη αναστάτωση, ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου σε ανακοίνωσή τους την Κυριακή.

Το αεροδρόμιο ανέφερε επίσης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι οι επιβάτες που επρόκειτο να πετάξουν από τον τερματικό σταθμό 3 θα πρέπει να προσέλθουν στο αεροδρόμιο κανονικά, εκτός αν τους έχει ειδοποιήσει διαφορετικά η αεροπορική τους εταιρεία, αλλά οι πτήσεις μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις.

«Ορισμένες αφικνούμενες πτήσεις εκτρέπονται σε άλλα αεροδρόμια, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι πρόκειται να παραλάβουν επιβάτες από το αεροδρόμιο θα πρέπει να το ελέγξουν πριν ξεκινήσουν», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η διακοπή αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Sky News, το οποίο ανέφερε ότι ένα πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είχε επηρεάσει το αεροδρόμιο και ορισμένα άλλα κτίρια. Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί, αλλά οι υπηρεσίες θα επηρεαστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου δεν ανέφερε αν η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί ακόμη.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News