Κόσμος Πέμπτη 6/06/2024, 15:18
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμη: Αγνοείται παρουσιαστής του BBC – Πήγε για πεζοπορία και εξαφανίστηκε

Σύμη: Αγνοείται παρουσιαστής του BBC – Πήγε για πεζοπορία και εξαφανίστηκε

Μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σύμη για έναν παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται αφότου πήγε για περίπατο κοντά στη θάλασσα χθες το μεσημέρι.

Η αστυνομία ανησυχεί ότι ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ πιθανόν «να έπεσε από κάποιο υπερυψωμένο σημείο» αφού ξεκίνησε πεζοπορία στην παραλία του Αγίου Νικόλα χθες Τετάρτη στις 1.30 το μεσημέρι.

Η 62χρονη σύζυγός του, Κλερ Μπέιλι, άρχισε να ανησυχεί στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, καθώς ο 67χρονος δεν είχε ακόμα επιστρέψει, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του από χθες το βράδυ, μέχρι στιγμής ανεπιτυχώς.

Στο μεταξύ, ομάδα της τοπικής κοινότητας στο Facebook έκανε έκκληση για πληροφορίες, ενώ ανέβασε μια φωτογραφία του Μόσλεϊ με σορτς, μπλε μπλουζάκι πόλο, καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση των Αρχών, η σύζυγος του Μόσλεϊ ανέφερε ότι ο 67χρονος έφυγε με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση το Πέδι και έκτοτε αγνοείται. Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν πάσχει από κάποιο νόσημα και δεν έχει προβλήματα υγείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα μεταξύ άλλων ατύχημα, πτώση, δάγκωμα φιδιού. Στην έρευνα για τον εντοπισμό του επιχειρούν αυτή τη στιγμή 4 αστυνομικοί, 8 πυροσβέστες με drone και 8 εθελοντές. Υπάρχει αίτημα για συνδρομή αστυνομικού σκύλου από ΔΕΑΔ και ελικοπτέρου από την Πολιτική Προστασία.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News