Κόσμος Κυριακή 2/06/2024, 18:04
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Μπήκε στο TikTok και μετρά ήδη 1 εκατ. ακολούθους – Το βίντεο που ανέβασε πρώτο

Πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους κατάφερε να προσελκύσει ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα σε λίγες ώρες από την είσοδό του στο TikTok

Τραμπ: Μπήκε στο TikTok και μετρά ήδη 1 εκατ. ακολούθους – Το βίντεο που ανέβασε πρώτο

Πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους κατάφερε να προσελκύσει ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα σε λίγες ώρες από την είσοδό του στο TikTok, το οποίο προσπάθησε να απαγορεύσει για λόγους εθνικής ασφάλειας κατά τη θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία εκτιμά πως παρουσία του στην πλατφόρμα θα τον βοηθήσει να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους στη μάχη που δίνει για να κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν «τρέχει» ήδη στο TikTok, αν και ο Αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε νομοσχέδιο που απαιτεί από την κινεζική ByteDance να πουλήσει τη θυγατρική του TikTok σε αμερικανική εταιρεία, ειδάλλως θα απαγορευθεί η εφαρμογή εντός των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του @realdonaldtrump το βράδυ του Σαββάτου. Το βίντεο έδειχνε τον Τραμπ να χαιρετά τους οπαδούς σε έναν αγώνα του Ultimate Fighting Championship στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μετρά» πάνω από 87 εκατομμύρια ακολούθους στο X και πάνω από 7 εκατ. ακολούθους στη δική του πλατφόρμα, Truth Social, όπου δημοσιεύει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News