Κόσμος Κυριακή 2/06/2024, 16:41
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Περιστατικά πυροβολισμών σε Οχάιο και Πενσυλβάνια – Τρεις νεκροί

ΗΠΑ: Περιστατικά πυροβολισμών σε Οχάιο και Πενσυλβάνια – Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς στις πολιτείες Οχάιο και Πενσυλβάνια, στις ΗΠΑ.

Στο Οχάιο, ένας άνδρας σκοτώθηκε και 26 τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς σε δρόμο στην πόλη Ακρον, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα, κοντά στη λεωφόρο Kelly Avenue, ενώ οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για έναν 27χρονο που σκοτώθηκε. Δεκάδες τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Παράλληλα, πυροβολισμοί σε μπαρ, στα προάστια του Πίτσμπεργκ στην Πενσυλβάνια, οδήγησαν στον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμα επτά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Κυριακή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στο Πεν Χιλς. Στο σημείο εντοπίστηκαν οι σοροί ενός άνδρα και μιας γυναίκας, μέσα στο μπαρ. Από τους επτά τραυματίες, ορισμένοι μετέβησαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι «υπήρξε διαπληκτισμός μέσα στο μπαρ και πολλά άτομα άνοιξαν πυρ», ανέφεραν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, χωρίς να διευκρινίζεται εάν έχουν συλληφθεί ύποπτοι.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News