Κόσμος Σάββατο 18/11/2023, 18:36
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Lewis Hamilton για τη σημασία της ζωής έξω από την πίστα: «Δεν μπορώ να τρέχω για πάντα»

«Δεν μπορώ να τρέχω για πάντα και είναι καλό να έχεις και άλλα πράγματα που μπορείς να είσαι δημιουργικός και να αξιοποιείς», λέει

Ο Lewis Hamilton για τη σημασία της ζωής έξω από την πίστα: «Δεν μπορώ να τρέχω για πάντα»

Στον Lewis Hamilton αρέσει να είναι απασχολημένος. Και δεν είναι μόνο οι ευθύνες του στην πίστα που απασχολούν καθημερινά τον σούπερ σταρ της Formula 1.

«Ένα μεγάλο μέρος είναι η δουλειά με τους χορηγούς», δήλωσε πρόσφατα στο CNBC. «Οι φωτογραφήσεις και τα συμβατικά πράγματα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους χορηγούς».

Ο χρόνος του Hamilton τις πρώτες μέρες στο κόκπιτ, ήταν κατανεμημένος άμεσα στις πολλές ευθύνες του.

«Όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι στη Formula 1, είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις (εκτός αυτών του αγώνα) και ήμουν πάντα κουρασμένος τα Σαββατοκύριακα των αγώνων», λέει.

Αυτές τις μέρες, έχει βρει μια ισορροπία που του επιτρέπει να έχει την ενέργεια και τη συγκέντρωση που χρειάζεται όταν έρχεται η ώρα να καθίσει πίσω από το τιμόνι, αλλά εξακολουθεί να του αρέσει να κρατά τον εαυτό του απασχολημένο.

Τα επιχειρηματικά του εγχειρήματα περιλαμβάνουν μια ταινία στην οποία είναι παραγωγός για τη Formula 1, καθώς και διάφορες επενδύσεις. Για τον Χάμιλτον, το να έχει σχέδια εκτός αγώνων είναι σημαντικό.

«Δεν μπορώ να τρέχω για πάντα και είναι καλό να έχεις και άλλα πράγματα που μπορείς να είσαι δημιουργικός και να αξιοποιείς», λέει. «Δεν μπορείς να σκέφτεσαι τους αγώνες 24 ώρες το 24ωρο, γιατί θα χάσεις το μυαλό σου».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News