Κοινωνία Τρίτη 29/06/2021, 09:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Μίλησε στην βρετανική «The Sun»

Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Οργισμένος και θυμωμένος εμφανίστηκε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun», ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε ότι η στεναχώρια του μετατράπηκε σε οργή όταν αντιλήφθηκε ότι η αστυνομία μετέφερε τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αθήνα, προκειμένου να του παρουσιάσει στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτός ήταν ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.

«Όταν το κατάλαβα, το μόνο πράγμα για το οποίο μετάνιωσα ήταν ότι δεν γνώριζα πως ήταν κι εκείνος εκεί. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες» δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης. .

Επεσήμανε, μάλιστα, ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Σούζαν, ενημερώθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονές τους στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι διαπέρασε το στήθος μου και έσφιξε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε προσωρινή λύση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αναθέτοντας τη γονική μέριμνα στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Η οικογένεια του θύτη, Μπάμπη Αναγωνστόπουλου, θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το μωρί πέντε ημέρες τον μήνα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, αποκλειστικά στην Αλόννησο, όπου διαμένουν οι γονείς της 20χρονης. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News