Κοινωνία Σάββατο 13/07/2024, 10:45
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα η σχέση ενός νεαρού εν διαστάσει ζευγαριού στην Αμφιλοχία. Ο 43χρονος σύζυγος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο την 36χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Την στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πάνω στο όχημα και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, για περιστατικό της 10ης Ιουλίου ωστόσο δεν έγινε η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μήνυσης της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος
της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Τότε, οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News