Κοινωνία Τετάρτη 12/06/2024, 19:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Καλύτερη η εικόνα από τις επιχειρήσεις κατάσβεσης. «Εχουμε περιορίσει την πυρκαγιά σε ένα σημείο και πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος», ανέφερε ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Παναγιώτης Νιάφας

Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Καλύτερη είναι η εικόνα από τις επιχειρήσεις κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο, επί της οδού Αιγιδών, στην Κάτω Κηφισιά.

Μιλώντας από το σημείο των επιχειρήσεων, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Παναγιώτης Νιάφας, έκανε λόγο για «πάρα πολύ καλή εικόνα». Οπως είπε, «έχουμε περιορίσει την πυρκαγιά σε ένα σημείο και πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν τραυματίες, ο κ. Νιάφας σημείωσε πως «δεν υπάρχουν», τονίζοντας πως γρήγορα εξακριβώθηκε ότι δεν υπήρχε κόσμος μέσα στην επιχείρηση, ενώ απομακρύνθηκαν και όσοι βρίσκονταν πέριξ του χώρου.

Εκρηξη και φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά-1

Πρόσθεσε δε πως σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα η οριοθέτησή της. Σύμφωνα με τον ίδιο, «στις 15:34 δεχθήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε εργοστάσιο οικιακών σκευών. Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, όπως επίσης και από τον δήμο και την περιφέρεια».

«Επίγειες δυνάμεις αντιμετώπισαν άμεσα την πυρκαγιά, προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε στη συγκεκριμένη επιχείρηση και να μην υπάρξει επέκταση σε όμορες επιχειρήσεις. Αυτό το καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News