Κοινωνία Τρίτη 28/05/2024, 17:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΤΑΜ για τον τελικό Conference League – Απαγορεύονται πτήσεις drones και ελικοπτέρων

ΝΟΤΑΜ για τον τελικό Conference League – Απαγορεύονται πτήσεις drones και ελικοπτέρων

Στην έκδοση ΝΟΤΑΜ, με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις ελικοπτέρων και ελαφρού τύπου ιπτάμενων μέσων, όπως drones, προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου.

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Ειδικότερα, η οδηγία απαγόρευσης έχει ισχύ από τις 14.00 της 29ης Μαΐου έως και τις 06.00 της επόμενης μέρας και καλύπτει περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής, στην οποία περιλαμβάνονται τα σημεία όπου θα διεξαχθεί η αθλητική διοργάνωση καθώς και σχετικές με αυτή εκδηλώσεις.

Σημειώνεται πως της απαγόρευσης εξαιρούνται οι ειδικές και κρατικές πτήσεις και σε ύψος όχι μικρότερο των 5.000 ποδών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια ΗΣΑΠ και τραμ ενώ έχουν εκδοθεί οδηγίες για τη μετακίνηση των φιλάθλων. Περισσότερα εδώ.

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμα:

Τελικός Conference League: Οι αλλαγές σε ΗΣΑΠ και τραμ – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News