Κοινωνία Κυριακή 26/05/2024, 22:21
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη στην Κρήτη 45χρονος δολοφόνος και βιαστής – Τον αναζητούσε 10 χρόνια η Interpol

Συνελήφθη στην Κρήτη 45χρονος δολοφόνος και βιαστής – Τον αναζητούσε 10 χρόνια η Interpol

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει στην Κρήτη έναν 45χρονο δολοφόνο, βιαστή και διακινητή ναρκωτικών από την Αλβανία, τον οποίο αναζητούσε η Interpol εδώ και 10 χρόνια για ανθρωποκτονία που διέπραξε στη χώρα αλλά για βιασμό που είχε διαπράξει στην Ελλάδα.

Κατά τη σύλληψη του, ο άνδρας δήλωσε αρχικά ότι ονομάζεται LAZAJ ERMAL του PERPARIM, επιδεικνύοντας παράλληλα ταυτότητα, η οποία έφερε ενδείξεις ότι είναι πλαστή.

Στην προσαγωγή του στο Α.Τ. Μαλεβιζίου πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας, διαπιστώθηκε η πλαστότητα της ταυτότητας, κάτι το οποίο αποδέχθηκε στη συνέχεια και ο ίδιος, δηλώνοντας τα πραγματικά του στοιχεία.

Τον αναζητούσε η Interpol

Εναντίον του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία, για πράξεις του στις 25/11/2014 στην Αλβανία.

Προέκυψαν σε βάρος του επιπλέον:

α) Στις 26/05/2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υ.Α. Αγίου Νικολάου, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου για κατοχή και διακίνηση 10 γραμμαρίων κοκαΐνης, οπότε και έγινε έρευνα στην οικία του στην Τουρλωτή Σητείας με αρνητικό αποτέλεσμα.

β) Στις 22/10/2023 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την Υ.Α. Αγίου Νικολάου για βιασμό σε βάρος 23χρονης ημεδαπής, όπως προέκυψε και ταυτοποιήθηκε εκ των υστέρων.

moneyreview.gr με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News