Κοινωνία Παρασκευή 10/05/2024, 18:21
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή το νεκρό βρέφος

Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή το νεκρό βρέφος

Θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστική σακούλα το νεογνό που αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές.

Το μακάβριο εύρημα βρισκόταν μέσα σε έναν από τους μεγάλους κάδους που μεταφέρουν τα σκουπίδια και βρισκόταν στη χωματερή της περιοχής.

Το νεογνό θα το εξετάσει ιατροδικαστής την προσεχή Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις μοιάζει να είναι 5 μηνών, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ να απέβαλλε και στη συνέχεια ο επίσης 30χρονος σύντροφός της το πέταξε στα σκουπίδια.

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης σε Νοσοκομείο της Αθήνας με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ομάδα της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα, με το δωμάτιο -όπου διέμενε το ζευγάρι- να είναι γεμάτο με σημάδια από αίμα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια.

Το ζεύγος δεν αποκάλυψε τι έχει γίνει ακριβώς, ως εκ τούτου η ΕΛ.ΑΣ δεν γνωρίζει αν η γυναίκα γέννησε το βρέφος νεκρό ή αν ήταν ζωντανό και το πέταξαν κατόπιν.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 30χρονος Νεπαλέζος εθεάθη να πετάει σκουπίδια, εξ ου και ομάδες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε εξονυχιστική έρευνα σε κάδους απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Το ζευγάρι βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News