Κοινωνία Σάββατο 27/04/2024, 21:27
ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ

Χούλιγκαν: Στη φυλακή μάνατζερ γνωστού τράπερ για ηθική αυτουργία

Χούλιγκαν: Στη φυλακή μάνατζερ γνωστού τράπερ για ηθική αυτουργία

(upd) Ακόμα ένας από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη κρίθηκε προφυλακιστέος. Πρόκειται για 33χρονο, κάτοικο Γερμανίας κατηγορούμενο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία στη δολοφονία. 

Νωρίτερα, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, μάνατζερ γνωστού τράπερ, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού.

Στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, αλλά ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ακόμα τέσσερα άτομα έχουν κριθεί προφυλακιστέα, μεταξύ των οποίων, φερόμενο ηγετικό στέλεχος, που στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός», ηλικίας 31 ετών.

Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας εκ των βασικών κατηγορούμενων έκανε απόπειρα να θέσει τέρμα στη ζωή του, όταν πληροφορήθηκε πως παραμένει προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 67 άτομα. 

Πηγή: kathimerini.gr

Χούλιγκανς: Στην Ευελπίδων οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News