Κοινωνία Κυριακή 17/12/2023, 22:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί στη Γκάζι: Γνωστοί στις Αρχές οι δράστες της επίθεσης

Οπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες είναι αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι Αρχές να οδηγηθούν στα ίχνη τους

Πυροβολισμοί στη Γκάζι: Γνωστοί στις Αρχές οι δράστες της επίθεσης

Γνωστοί στις Αρχές φαίνεται πως ήταν οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι, οι οποίοι τραυματίστηκαν βαριά και εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Οπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες είναι αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι Αρχές να οδηγηθούν στα ίχνη τους.

Οπως αναφέρει το ertnews.gr, μέσω της ανάλυσης των στοιχείων και του οπτικού υλικού που έχει στην κατοχή της η Δίωξη Εκβιαστών επιχειρεί να βρει το τζιπ των δραστών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο, αλλά και να φτάσει στον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή κυκλοφόρησε βίντεο από τη στιγμή που έλαβε χώρα το περιστατικό και το εν λόγω υλικό τέθηκε στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως, η παρέα των Κρητικών είχε βγει το βράδυ της Παρασκευής και διασκέδαζε από νωρίς μαζί με άλλους φίλους τους, συνολικά επτά άτομα, με αφορμή τον επικείμενο γάμο του ενός στα τέλη Δεκεμβρίου.

Λέγεται ότι πέρασαν από διαφορά νυχτερινά κέντρα και ότι, κατά τις 6 το πρωί, πήγαν σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου. Λίγη ώρα μετά, και ενώ έτρωγαν, κάποιος από τους υπόλοιπους, που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover.

Το αυτοκίνητο αυτό σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δύο άτομα κατέβηκαν και τους προσέγγισαν. Ενας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News