Κοινωνία Σάββατο 23/09/2023, 19:03
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα email «έκαψε» τον αστυνομικό που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ενα email «έκαψε» τον αστυνομικό που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά, μεταξύ αυτών και ένας 30χρονος υπαρχιφύλακας, συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα, του ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, ενώ ο αστυνομικός κατηγορείται και για παράβαση καθήκοντος.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τα τέλη Μαΐου του 2023 δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Αττικής.

Η έρευνrα και έγραφε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταγγείλω έναν αστυνομικό της Ασφάλειας στη Δυτική Αττική που σπρώχνει κόκα σε διάφορα πάρτι μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος δουλεύει μπάρμπαν. Το τηλέφωνο του ενός είναι … και του αδερφού του …».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News