Πολιτική Τρίτη 18/01/2022, 12:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα κάνει η ΝΔ με τον Κύρτσο;

Τι θα κάνει η ΝΔ με τον Κύρτσο;

Εδώ και καιρό ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος ασκεί πολύ σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για την πανδημία, την οικονομία και μία σειρά ακόμα θεμάτων.

Η κριτική μάλιστα τελευταία έχει ενταθεί και πηγαίνει απευθείας στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Κατά την χθεσινή ενημέρωση ο Γιάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο κ. Κύρτσος είναι ουσιαστικά εκτός ΝΔ.

«Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του, είναι πολύ φανερό αλλά ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα και τις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της κυβέρνησης με τις οποίες ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, απαξιώνοντας τον ευρωβουλευτή. Ερωτηθείς δε, πάλι εάν θα διαγραφεί ο κ. Οικονόμου το άφησε ανοικτό.

Η πραγματικότητα είναι πως ο κ. Κύρτσος είναι εδώ και καιρό εκτός ΝΔ. Τυπικά όμως δεν είναι. Πότε θα γίνει αυτό; Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στο «MR» πως αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα τεθεί και τυπικά εκτός ΝΔ, αλλά αυτό θα γίνει όταν κρίνει ο κ. Μητσοτάκης πως είναι η καλύτερη στιγμή.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News