Πολιτική Τετάρτη 5/05/2021, 11:48
ΑΡ. ΠΕΛΩΝΗ

Την επόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί το θέμα των SMS – Τι θα γίνει με τους παιδικούς σταθμούς

Την επόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί το θέμα των SMS – Τι θα γίνει με τους παιδικούς σταθμούς

Την επόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί το θέμα της κατάργησης των SMS για τις μετακινήσεις, όπως ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Με τα μέτρα δεν τελειώσαμε, ο ιός έχει δείξει το πρόσωπό του. Όταν εφησυχάζουμε χτυπάει. Εφόσον δεν υπάρξει έξαρση θα ανοίξει ο τουρισμός στις 15 Μαΐου και οι υπερτοπικές μετακινήσεις» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ ερωτηθείσα για το πότε θα καταργηθούν τότε και τα SMS για τις μετακινήσεις είπε πως δεν θέλει να προκαταλάβει τις αποφάσεις της Επιτροπής. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην εφησυχάζουμε. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη από τις 15 Μαΐου και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των παιδικών σταθμών σημείωσε πως «πρέπει πρώτα να δούμε την επιβάρυνση από τις δραστηριότητες που άνοιξαν». «Μέχρι τις 15 Μαΐου πάμε ως έχουμε. Δεν είναι δυνατό να γίνουν self test στους παιδικούς σταθμούς, είναι πολύ μικρά τα παιδιά και δεν φορούν μάσκες» εξήγησε, διευκρινίζοντας πως δεν συζητείται άνοιγμα αυτή τη στιγμή.

Για το αν θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού ώστε να υπάρχει επιλογή εμβολίου απάντησε πως «θα εξαρτηθεί από το πώς θα κινηθούν τα ραντεβού». «Δεν είναι της παρούσης, θα δούμε πώς θα πάει, δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα» σημείωσε.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News