Πολιτική Κυριακή 13/10/2024, 23:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά

Ανδρουλάκης: Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε μεγάλη ευθύνη το γεγονός πως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τον εμπιστεύτηκαν ξανά στην ηγεσία του κόμματος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

«Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι απέναντι στη συντήρηση. Μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Η παράταξή μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Ελληνες. Στις νεότερες γενιές. Τώρα που τα μάτια που όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται στην παράταξή μας», σημείωσε ο νέος πρόεδρος. 

Σχολιάζοντας πως οι χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία έδωσαν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ. «Από αύριο θα πάμε το κόμμα μας ακόμη ψηλότερα» είπε, συγχαίροντας για τον αγώνα τους τους συνυποψηφίους του. 

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας: «Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας».

«Η παράταξη μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις. Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση», συμπλήρωσε, απευθύνοντας, όπως είπε, ένα «ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική».

«Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία, αγωνίζομαι για μία πιο δίκαιη κοινωνία. Εχουμε χρέος να νικήσουμε στις εκλογές τη Νέα Δημοκρατία. Εχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή». 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα – Πόσες ψήφους πήραν Ανδρουλάκης και Δούκας

Χάρης Δούκας: Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό ρεύμα – Θα είμαι στην πρώτη γραμμή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News