Πολιτική Τετάρτη 9/10/2024, 16:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Πολάκη για συνάντηση των 5 υποψηφίων

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Πολάκη για συνάντηση των 5 υποψηφίων

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχθηκε την πρόταση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος ζήτησε μόνο αλλαγή ώρας στην Κουμουνδούρου, προτείνοντας η συνάντηση να γίνει στις 10:30 αντί για 13:00 το μεσημέρι. 

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης γνωστοποιούσε την πρότασή του, σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής: «Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στη 1 στη Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων για να ρυθμίσουμε λεπτομέρειες προεκλογικού αγώνα για ομαλότητα και ηρεμία, ημερομηνίες τηλεμαχιών».

Επιβεβαίωσε πως οι κ. Νίκος Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος θα παρευρεθούν. «Σαν θεσμικοί εγγυητές ο Νίκος ο Παππάς και η Ράνια Σβίγκου θα είναι εκεί και έχουν ενημερωθεί Φάμελλος και Κασσελάκης. Περιμένω να ανταποκριθούν στη συνάντηση για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη με το ερώτημα της διαγραφής που είχε ζητήσει προ ημερών ο πρώην βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε, στο μεταξύ, και επίσημα ο Σωκράτης Φάμελλος. Η υποψηφιότητα συνοδεύεται από 117 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Χθες το κόμμα δημοσίευσε αργά το βράδυ τα πόθεν έσχες και των πέντε υποψηφίων, με φόντο τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη στον Τύπο. 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News