Πολιτική Δευτέρα 9/09/2024, 16:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν οι διευθυντές του Γραφείου Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν οι διευθυντές του Γραφείου Τύπου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να κηρύξει έκπτωτο τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, η Ευγενία Κουντούρη, επικεφαλής στο Γραφείο Τύπου του κόμματος, υπέβαλε την παραίτησή της και αποχαιρέτησε με διαδικτυακό μήνυμα τους συναδέλφους της. Το ίδιο είχε συμβεί την Κυριακή με τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπη Παπαδάκη.

Το μήνυμα της κ. Κουντούρη είναι το εξής: «Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στεφανής Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παραμένουν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News