Πολιτική Τρίτη 3/09/2024, 13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι – Ισχύει ό,τι έχω πει

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι – Ισχύει ό,τι έχω πει

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες μετά τη διαγραφή του,

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκείνη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν, πιστεύοντας πως θα είναι μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου», είπε ακόμη.

«Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης. Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, την επανένταξή του γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο νέος επικεφαλής της ΚΟ, Νίκος Παππάς, έπειτα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Χανίων είχε διαγραφεί μετά το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, που είχε προκαλέσει και την αντίδραση της Αθηνάς Λινού.

Εκτοτε, ωστόσο, μεσολάβησε και η διαγραφή της κ. Λινού από την Κ.Ο. για την υπόθεση του Iνστιτούτου Prolepsis, για την οποία ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο. 

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται η μεγάλη εσωτερική «μάχη» για το μέλλον της παράταξης, με τον Παύλο Πολάκη – ο οποίος εκτοξεύει συνεχώς πυρά κατά της ηγεσίας – να διατηρεί κομβικό ρόλο για τη διαμόρφωση των εσωκομματικών ισορροπιών. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News