Πολιτική Κυριακή 24/09/2023, 20:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση έως τις 21:00 – Σχεδόν 130.000 μέλη έχουν ψηφίσει

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση έως τις 21:00 – Σχεδόν 130.000 μέλη έχουν ψηφίσει

Παράταση έως τις 9μ.μ. στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε για όλα τα εκλογικά κέντρα. 

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει σχεδόν 130.000 μέλη.

Η κίνηση αυτή την ώρα είναι σχετικά μειωμένη συγκριτικά με το απόγευμα. 

Στο «στρατόπεδο» της Εφης Αχτσιόγλου τηρείται στάση αναμονής. Η υποψήφια πρόεδρος βρίσκεται στο γραφείο της από τις 6 το απόγευμα. Στο δικό του γραφείο αναμένεται να φτάσει σε λίγο και ο Στέφανος Κασσελάκης που το απόγευμα άφησε δημοσίως αιχμές για εφορευτικές επιτροπές εκλογικών κέντρων, κάνοντας λόγο για εκατοντάδες καταγγελίες.

Με ανάρτησή του αναφέρθηκε σε «δικαιολογίες» αδυναμίας διασταύρωσης της ιδιότητας μέλους και απευθύνθηκε ειδικά στα νέα μέλη που είχαν ψηφίσει στον α’ γύρο.

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα» έγραψε στο Facebook. «Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», κατέληξε στην ίδια ανάρτηση.

Πηγή: kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News