ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie

Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie

«Όσο λείπει η Barbie, ο Ken βάζει το δωμάτιό του στο εμβληματικό DreamHouse στο Airbnb και επαναφέρει (στην πλατφόρμα) τον ροζ κόσμο της Barbie έπειτα από μεγάλη ζήτηση».

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της Airbnb για το δωμάτιο στη ροζ βίλα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, το οποίο διατίθεται δωρεάν για δύο νύχτες, στις 21 και 22 Ιουλίου.

Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie-1

«Όλες οι διανυκτερεύσεις θα είναι δωρεάν -διότι ο Ken δεν μπορούσε να βρει πώς κοστολογείται το DreamHouse της Barbie- εξάλλου η κλίση του Ken είναι η παραλία, όχι τα μαθηματικά!», αναφέρει η Airbnb.

Το δωμάτιο διατίθεται για δύο ξεχωριστές κρατήσεις με αφορμή τη νέα ταινία Barbie με πρωταγωνιστές την Margon Robbie και τον Ryan Gosling, η οποία θα παίζει στους κινηματογράφους από την 21η Ιουλίου. Επίσης, κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Airbnb τιμά την ενδυνάμωση των γυναικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie-2Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie-3

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ντουλάπα του Ken, να χορέψουν στην πίστα εξωτερικού χώρου και να παίξουν μουσική με την κιθάρα του Ken. Επίσης, θα μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσουν στην υπερμεγέθη πισίνα της βίλας, καθώς και να πάρουν σπίτι είτε κάποια σανίδα του σερφ είτε πατίνια.

Ο Ken οικοδεσπότης στο Airbnb – Δωμάτιο στη ροζ βίλα της Barbie-4

*φωτογραφίες από Airbnb

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Το πονηρό παρελθόν της Barbie

«Ακατάλληλη» άνω των τριών ετών: Η νέα Barbie για μικρά παιδιά

Έπτα γυναίκες πρωτοπόροι γίνονται Barbie, ανάμεσά τους και οι αδερφές Wojcicki 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS