Life & Arts Τετάρτη 20/04/2022, 20:51
ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Γιατί να κάνω online τις πασχαλινές μου αγορές;

Γιατί να κάνω online τις πασχαλινές μου αγορές;

«Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και όλοι ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες, πιο συμφέρουσες αλλά και ταυτόχρονα πρωτότυπες λύσεις για τα πασχαλινά τους δώρα. Είτε είστε νονοί, είτε γονείς, είτε θείοι δεν έχει καμία διαφορά, δεδομένου ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας συνεχώς αυξάνονται και αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για να προλάβετε να περιηγηθείτε στα μαγαζιά και να κάνετε ανέμελα τις πασχαλινές σας αγορές», αναφέρει σε άρθρο της η Κατερίνα Πατσούρα, Marketing Supervisor των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Όπως τονίζει «η καθημερινότητα του καθενός διαφέρει και δεν είναι πάντα εύκολο, μέσα σε ένα ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα να γίνουν όλες οι αγορές και οι προετοιμασίες έγκαιρα. Λαμπάδες, ρούχα, παπούτσια, πασχαλινά κουλουράκια, σοκολατένια αυγά, τσουρέκια και, φυσικά, φρεσκοαλεσμένος καφές είναι μερικά μόνο από τα ψώνια που πρέπει να γίνουν κατά την πασχαλινή περίοδο. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο να τα ετοιμάσει όλα αυτά και να προλάβει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια;»

«Τα Καφεκοπτεία και τα καταστήματα που εμπορεύονται πασχαλινές λιχουδιές καθώς και παραδοσιακά προϊόντα φέρνουν πλέον στο σπίτι σας τα πάντα με ένα κλικ. Τα e-shops δίνουν πια την δυνατότητα σε όσους έχουν περιορισμένο χρόνο και ασφυκτικά προγράμματα λόγω της εργασίας ή των υποχρεώσεών τους να κάνουν τις αγορές τους online και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, ψωνίζοντας απευθείας από τον υπολογιστή τους. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου οι νονοί και τα βαφτιστήρια, ζουν σε διαφορετικές πόλεις και είναι πρακτικά πιο δύσκολο να βρεθούν από κοντά, τότε η λύση των online αγορών είναι μονόδρομος» σημειώνει η ίδια και τονίζει ότι:

«Οι online αγορές εμφανίζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και για αυτό έχουν κερδίσει έδαφος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Αφιερώστε τον χρόνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα και περιηγηθείτε επιλέγοντας από την ησυχία του σπιτιού σας τα δώρα που επιθυμείτε. Αρκούν μερικά μόνο κλικ για να φτάσουν όλα τα αγαπημένα σας πασχαλινά προϊόντα εύκολα και γρήγορα κοντά σας».

Γιατί να κάνω online τις πασχαλινές μου αγορές;-1

«Με βασικότερο κριτήριο τις πολύ χαμηλές τιμές και τις συχνές προσφορές οι online αγορές είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ανεξαρτήτως κοινού και σε συνδυασμό και με το σύνολο των εναλλακτικών που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα σχετικά με τους τρόπους πληρωμής δίνει έναν ακόμα λόγο στον καταναλωτή να προτιμήσει τα e-shops για τις αγορές του. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να κάνετε την εξαντλητική βόλτα στα μαγαζιά, όχι μόνο για το ψάξιμο, την λεγόμενη έρευνα αγοράς, αλλά ούτε και για την ίδια την αγορά, προσδίδει έναν ακόμα λόγο για να κάνετε τις αγορές σας μέσα από ανανεωμένα και εμπλουτισμένα e-shops με διάφορα πασχαλινά προϊόντα, εκλεκτούς καφέδες και πρωτότυπα gift boxes» επισημαίνει η κυρία Πατσούρα.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News