Life & Arts Παρασκευή 28/05/2021, 12:14
LIFE & ARTS

Ιούνιος με μεγάλες επιστροφές στο Netflix

Ιούνιος με μεγάλες επιστροφές στο Netflix

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το Netflix υποδέχεται τον πρώτο του μήνα με έναν καταιγισμό σειρών και ταινιών· ιδιαίτερα στις πρώτες έχουμε πολλές επιστροφές δημοφιλών σόου, αμερικάνικων και ευρωπαϊκών, τα οποία περιμέναμε από καιρό.

Πρώτο και καλύτερο ανάμεσά τους το συναρπαστικό «Λουπέν» (11/6), του οποίου ο πρώτος κύκλος μας άφησε στο τέλος του με ένα γιγαντιαίο cliffhanger. Ο εξαιρετικός Ομάρ Σι επιστρέφει στον ρόλο του ιδιοφυούς Ασάν, πασχίζοντας αυτή την φορά να εντοπίσει τον γιο του, ο οποίος έχει πέσει θύμα απαγωγής. Μαζί του θα βρεθεί και ένας απρόσμενος σύμμαχος.

Επιστροφή θα έχουμε επίσης και για το «Ελίτ» (18/6), μια από τις πιο δημοφιλείς εφηβικές σειρές του Netflix, η οποία μας μεταφέρει ξανά στα δράματα και τις παλαβομάρες των πλούσιων νεαρών Ισπανών, αντιγράφοντας αρκετά πετυχημένα και το αγαπημένο «The O.C.».

Οσον αφορά τώρα τις καινούριες σειρές, εκεί ξεκινάμε με το «Sweet Tooth» (4/6), περιπέτεια φαντασίας που εκτυλίσσεται σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου ένα νεαρό αγόρι, μισό άνθρωπος και μισό… ελάφι προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή δίπλα σε άλλα υβρίδια. Καινούριο είναι και το πικάντικο «Sex/Life» (25/6), το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, υποσχόμενο να «ρίξει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία».

Περνώντας και στις ταινίες, αρχικά ξεχωρίζουμε άλλο ένα φιλμ που φτάνει στην πλατφόρμα από την Βραζιλία. Στο κωμικό «Carnaval» (2/6) μια influencer πηγαίνει με τις φίλες της ένα δωρεάν ταξίδι στο καρναβάλι της Μπαΐα, όπου θα διαπιστώσει πως η ζωή δεν είναι μόνο αναρτήσεις και like. Μένοντας στην Λατινική Αμερική, περνάμε στο Μεξικό, με την «Τραγική Ζούγκλα» (9/6) να μας ταξιδεύει στα βάθη των αρχαίων δασών των Μάγια, εκεί όπου ανθρώπινο και υπερφυσικό στοιχείο ενώνονται με φόντο την οργιώδη φύση.

Τέλος στην «Πατρότητα» (18/6) ο υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθέτης, Πολ Γουάιτς («About a Boy») κατευθύνει στον πρωταγωνιστή Κέβιν Χαρτ, στην αληθινή ιστορία ενός πατέρα, ο οποίος μεγαλώνει μόνος την μικρή του κόρη, έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας του στη γέννα. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News