Life & Arts Τετάρτη 26/07/2023, 09:00 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
LIFE & ARTS

Εκεί όπου το Design συναντά την Ένταση: Beolab 50 από την Bang & Olufsen

Εκεί όπου το Design συναντά την Ένταση: Beolab 50 από την Bang & Olufsen

Ο μινιμαλισμός απαιτεί αφοσίωση, και το Beolab 50 της Bang & Olufsen ενσωματώνει πλήρως αυτήν τη φιλοσοφία. Επιτομή της ηχητικής τελειότητας, αυτό το στερεοφωνικό ηχείο για το σπίτι συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με απόλυτη προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια.

Η διαδικασία δημιουργίας ενός τόσο ισχυρού αλλά και κομψού ηχείου, αποτίει φόρο τιμής σε μια παράδοση σχεδόν ενός αιώνα. Μια παράδοση διαρκούς εξέλιξης, τόσο στο επίπεδο του design όσο και σε αυτό της καινοτομίας.  Επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και την ισχύ, το ηχείο τραβά αμέσως το βλέμμα με την ελκυστική του γεωμετρία, που είναι συνάμα μοντέρνα και διαχρονική, χάρη στα φυσικά χρώματα των υλικών και τα διακριτικά περιγράμματα. Με μια ψιλόλιγνη σιλουέτα και μια στρογγυλεμένη βάση που αναδεικνύει όμορφα τις επιφάνειες από αλουμίνιο και τις ξύλινες λωρίδες του, ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο και κάθε σπίτι.

Μπορεί να βελτιωθεί η τελειότητα; Η απάντηση είναι ναι, μέσα από την υπηρεσία Bang & Olufsen Bespoke, που ανεβάζει τις δυνατότητες εξατομίκευσης του ηχείου σας σε άλλο επίπεδο και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη χαρά της δημιουργίας μιας ηχητικής εμπειρίας που είναι μοναδική, όσο και εσείς. Με την υπηρεσία Bespoke, οι αγοραστές ενός Beolab 50 προσκαλούνται σε ένα ταξίδι αυτο-έκφρασης, επιλέγοντας από μια γκάμα εξαίσιων υλικών, φινιρισμάτων, χρωμάτων, και μοτίβων. Από την επιλογή πολυτελών υφασμάτων έως την παραγγελία φινετσάτων μεταλλικών διακοσμητικών, κάθε λεπτομέρεια θα είναι προσεκτικά μελετημένη, ώστε να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό αριστούργημα που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις.

 

Ρυθμισμένο στην εντέλεια, προκειμένου να προσφέρει μια ισορροπημένη και πλούσια ηχητική εμπειρία, είτε πρόκειται για μουσική είτε για ταινίες, το Beolab 50 καθηλώνει και παρασύρει τον ακροατή με τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Αποκλειστικές τεχνολογίες της B&O του δίνουν «ζωή» και ενέργεια, και αυτό όχι απλώς δημιουργεί καθηλωτικά ηχοτοπία, αλλά και επαναπροσδιορίζει τη σημασία της λέξης.

Εκεί όπου το Design συναντά την Ένταση: Beolab 50 από την Bang & Olufsen-1

Το Beolab 50 διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως ο ενεργός έλεγχος του εύρους της ηχητικής δέσμης (Beam Width Control), χάρη στον οποίο βελτιστοποιεί την εκπομπή του ήχου ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου και το ακροατήριο. Ο ρυθμιζόμενος Ακουστικός Φακός συμπιέζεται και στέλνει μια εστιασμένη και ευθεία δέσμη ήχου, δημιουργώντας μια πιο γλυκιά εμπειρία όταν ακούτε μόνοι. Όταν πάλι απολαμβάνεται την ακρόαση με επισκέπτες, ο Ακουστικός Φακός μεγαλώνει και ο ήχος γεμίζει τον χώρο.

Εκεί όπου το Design συναντά την Ένταση: Beolab 50 από την Bang & Olufsen-2

Η Ενεργή Αναπλήρωση Δωματίου (Active Room Compensation) είναι ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Beolab 50. Πρόκειται για μια λειτουργία που αξιολογεί την ηχητική συμπεριφορά του χώρου σας, ανάλογα με την τοποθέτηση του ηχείου και συλλέγει δεδομένα, με βάση τα οποία «σετάρει» το ηχείο και δημιουργεί μια σειρά από μοναδικά φίλτρα. Έτσι, μπορείτε να ακούτε μουσική με την απόλυτη πιστότητα και την καθαρότητα ήχου, ακριβώς όπως θα το επιθυμούσαν και οι δημιουργοί της. Ο Ακουστικός Φακός υψώνεται μεγαλοπρεπώς πριν από κάθε ακρόαση δημιουργώντας μια στιγμή γνήσιας μαγείας και προετοιμάζοντας τη «σκηνή» για μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης, που υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

 

Με ένα εύρος συχνότητας που εκτείνεται από τα 15 Hz έως πάνω από τα 43.000 Hz, το Beolab 50 εξασφαλίζει μια ευρεία και καθηλωτική ηχητική εμπειρία που αποδίδει ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες. Επιτυγχάνει μέγιστο επίπεδο ηχητικής πίεσης 120 dB SPL σε απόσταση 1 μέτρου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ισχυρό και δυναμικό ήχο. Το ηχείο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adaptive Bass Linearization και καυχάται για την εντυπωσιακή του επίδοση 116 dB SPL, παρέχοντας βαθύ και μεστό ήχο στις χαμηλές συχνότητες. Το Beolab 50 προσαρμόζεται στην ακουστική του χώρου, εξασφαλίζοντας αναπαραγωγή απόλυτης ακρίβειας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για ένα άνετο σαλόνι είτε για ένα ευρύχωρο χώρο ψυχαγωγίας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνεργάζονται για να κάνουν την ηχητική και κινηματογραφική σας εμπειρία πραγματικά αξιοσημείωτη.
Η Bang & Olufsen εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία και στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας, καθώς έχετε απόλυτη ελευθερία στην τοποθέτησή των ηχείων, χωρίς την παραμικρή απώλεια ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε τη διακόσμησή σας γύρω από τα ηχεία: αντίθετα, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον προσωπικό χώρο σας χάρη στα πανέμορφα ηχεία της, που είναι διαθέσιμα σε μία ευρεία γκάμα από στιλ, υλικά και χρώματα. Επιλέξτε από μια συλλογή αποκλειστικών υφασμάτων ή διαχρονικών αλουμινένιων φινιρισμάτων, από ζεστούς χάλκινους τόνους ή λαμπερές ασημί αποχρώσεις, από την πολυτέλεια της καρυδιάς ή της δρυός. Το μόνο όριο στις δυνατότητες για εξατομίκευση είναι η φαντασία σας.

Εκεί όπου το Design συναντά την Ένταση: Beolab 50 από την Bang & Olufsen-3

Η Bang & Olufsen είναι μια θρυλική εταιρεία υψηλής πιστότητας ήχου, με μια ιστορία που εκτείνεται πάνω από εννέα δεκαετίες. Από το 1925, η εταιρεία βρίσκεται στην πρωτοπορία του ήχου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και καινοτόμα σχέδια. Έχει καθιερωθεί ως σύμβολο πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης αισθητικής και συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της αριστείας με απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονική αισθητική και εξαιρετικό ήχο, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για απαιτητικούς πελάτες.

Ζήστε την εξαιρετική εμπειρία του Beolab 50 αποκλειστικά στα ομώνυμα καταστήματα της Bang & Olufsen στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Bang & Olufsen Αθήνας: Ακαδημίας 15, Τηλ. 210 3644872

Bang & Olufsen Θεσσαλονίκης: Κηφισίας 48, Τηλ. 231 0 444455 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News