Green Economy Τρίτη 19/10/2021, 17:16
GREEN ECONOMY

Καθημερινή Summits, ESG – Αλέξης Παπαχελάς: Η επιχειρηματική τάξη πρέπει να έχει αίσθηση προσφοράς

Χαιρετισμός από τον διευθυντή της εφημερίδας «Η Καθημερινή» στο 1st Athens ESG & Climate Crisis Summit

Καθημερινή Summits, ESG – Αλέξης Παπαχελάς: Η επιχειρηματική τάξη πρέπει να έχει αίσθηση προσφοράς

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη από την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής», τόνισε ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Αλέξης Παπαχελάς, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο 1st Athens ESG & Climate Crisis Summit.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαχελάς, η διοργάνωση αυτού του συνεδρίου είναι σημαντική για την «Καθημερινή» για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί πρόκειται για μία εφημερίδα με παράδοση στα περιβαλλοντικά θέματα, από την εποχή ακόμα που η Ελένη Βλάχου έδινε μεγάλη μάχη για να μην γίνει το διαλυτήριο πλοίων στην Πύλο.

Και δεύτερον, γιατί η εφημερίδα πιστεύει σε μία επιχειρηματική τάξη η οποία δεν έχει μόνο αιτήματα, αλλά έχει και μία αίσθηση προσφοράς και ευθύνης.

Ο κ. Παπαχελάς έκλεισε τον χαιρετισμό του τονίζοντας ότι η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής πρέπει να γίνει κτήμα όλων. Η επιχειρηματική τάξη, η κοινωνία των πολιτών, η νεολαία, πρέπει  να δώσουν μαζί μία μάχη που αφορά όλους μας, όπως άλλωστε φάνηκε με τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές και τις πλημμύρες, τόνισε.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News