Green Economy Δευτέρα 20/05/2024, 19:19
GREEN ECONOMY

Υπ. Ανάπτυξης: Ανοικτή συζήτηση για τις δημόσιες συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης

Υπ. Ανάπτυξης: Ανοικτή συζήτηση για τις δημόσιες συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης

Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Δημόσιες συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης» διοργανώνει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, η γενική διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Εθνική Κεντρική Αρχή Αγορών (ΕΚΑΑ), διοργανώνει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 10.00 π.μ στο κτίριο της Πλ. Κάνιγγος ( 6 όροφος, αίθουσα 611 ), ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Δημόσιες Συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης».

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Ανάγκες των φορέων του δημοσίου για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης
  2. Ειδικές απαιτήσεις για τη διαγωνιστική διαδικασία και τη διαδικασία υλοποίησης δημόσιων συμβάσεων προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης (προσδιορισμός τιμής, παραγγελία, παραλαβή, οικονομική εκκαθάριση). 
  3. Δυνατότητες και περιορισμοί των φορέων της αγοράς για συμμετοχή σε συμφωνίες πλαίσιο προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης.

Οι οικονομικοί, επιστημονικοί, συλλογικοί και λοιποί φορείς που ασχολούνται με τα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και οι δημόσιες Αρχές που έχουν σχετικό ενδιαφέρον, καλούνται να συμμετέχουν για την ανταλλαγή απόψεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη συζήτηση στο email: [email protected] έως 23 Μαΐου 2024. 

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News