Business & Finance Τρίτη 11/06/2024, 09:44
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Singapore Airlines: Προσφέρει αποζημίωση στους επιβάτες που τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις

Singapore Airlines: Προσφέρει αποζημίωση στους επιβάτες που τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις

Aποζημίωση 10.000 δολαρίων προσφέρει η Singapore Airlines στους επιβάτες που υπέστησαν μικροτραυματισμούς όταν μία πτήση της έπεσε σε ξαφνικές και ακραίες αναταράξεις τον περασμένο μήνα.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έστειλε προσφορές αποζημίωσης στους επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση SQ321 από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη στις 20 Μαΐου. Το αεροπλάνο εκείνο σημείωσε βουτιά 54 μέτρων  σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, καθώς πετούσε πάνω από τη Μιανμάρ.

Ένας 73χρονος Βρετανός πέθανε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, πιθανώς από καρδιακή προσβολή. Τελικά, το Boeing 777-300ER πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ.

Από τους 211 επιβάτες και τα 18 μέλη του πληρώματος, τραυματίστηκαν 104 άτομα. Σήμερα, 12 επιβάτες παραμένουν σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ.

Η Singapore είπε ότι έστειλε προσφορές αποζημίωσης 10.000 δολαρίων σε όσους τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ θα συζητήσει με όσους επιβάτες υπέστησαν σοβαρότερους τραυματισμούς για μεγαλύτερες πληρωμές. Σε αυτούς τους επιβάτες, η εταιρεία προσφέρει προκαταβολή 25.000 δολαρίων από την τελική αποζημίωσή τους, για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών τους.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News