Business & Finance Πέμπτη 25/01/2024, 14:44
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

United Airlines: Ξεκινούν στις 24 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σικάγο

United Airlines: Ξεκινούν στις 24 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σικάγο

Η United Airlines ανακοίνωσε μια νέα ημερήσια απευθείας εποχική υπηρεσία μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του κόμβου της στο αεροδρόμιο Chicago O’Hare, από τις 24 Μαΐου 2024. Με την εισαγωγή αυτού του νέου δρομολογίου, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά σχεδόν 25% για το 2024.

Η νέα πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο βασίζεται στις υπάρχουσες υπηρεσίες της United από την Ελλάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Αναλυτικότερα θα υπάρχουν καθημερινά εποχιακά δρομολόγια από Αθήνα προς το αεροδρόμιο New York/Newark, αρχής γενομένης στις 31 Μαρτίου 2024 και προς το Washington Dulles, από τις 15 Απριλίου 2024.

«Αυτή η νέα υπηρεσία, σε συνδυασμό με την νωρίτερη έναρξη των υπηρεσιών μας από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον, σημαίνει ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων των ΗΠΑ σε 114 προορισμούς σε όλη την Αμερική», δήλωσε ο Marcel Fuchs, διευθύνων σύμβουλος διεθνών πωλήσεων της United. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Πώς -και γιατί- η Boeing μετέτρεψε το εργοστάσιό της σε μια ψεύτικη πόλη 

ΗΠΑ: Αποκολλήθηκε τροχός από Boeing 757

Τουρισμός: Στα 20,5 δισ. ευρώ μπαίνει ο πήχυς για τα έσοδα του 2023

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News