Business & Finance Σάββατο 15/07/2023, 16:40
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξενοδοχεία: Ντουλάπια με δωρεάν σνακ…για τη λιγούρα πριν ανοίξει ο μπουφές

Ξενοδοχεία: Ντουλάπια με δωρεάν σνακ…για τη λιγούρα πριν ανοίξει ο μπουφές

Θα σκεφτόταν κανείς πως οι πελώριοι μπουφέδες στα ξενοδοχεία είναι αρκετοί για να δαμάσουν την πείνα των τουριστών, ωστόσο στις διακοπές, οι περισσότεροι σκέφτονται το φαγητό πολύ πιο συχνά από ότι στην γρήγορη καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα να θέλουν μερικά σνακ, ακόμη και ενδιάμεσα στα πλουσιοπάροχα γεύματα που έχουν.

Έτσι λοιπόν το Four Seasons Hotel Boston, εισάκουσε τις προσευχές των επισκεπτών του, παρέχοντάς τους ένα ντουλάπι γεμάτο σνακ, από το οποίο μπορούν να διαλέγουν ό,τι επιθυμούν δωρεάν.

Ανοιχτό όλο το 24ωρο, το Vault, όπως ονομάζετε, είναι ένα ντουλάπι σε κάθε έναν από τους έξι ορόφους δωματίων του ξενοδοχείου, γεμάτο με απεριόριστα σνακ, γλυκά και ποτά, όλα δωρεάν και προσβάσιμα με την κάρτα-κλειδί του δωματίου.

Οι προσφορές ποικίλλουν από ζαχαρωτά και σοκολάτες έως πιο υγιεινά σνακ, όπως ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Τα ποτά καλύπτουν επίσης μια ευρεία γκάμα.

«Ήταν σημαντικό για τον [Γενικό Διευθυντή] Michael Pedder να δημιουργήσουμε μοναδικές προσφορές για όλους τους επισκέπτες μας—ιδιαίτερα τα παιδιά», δήλωσε στο Bloomberg η Brianna Roberts, υπεύθυνη ψηφιακού μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Four Seasons Hotel Boston.

Προς το παρόν, τα Vaults βρίσκονται αποκλειστικά στο Four Seasons Hotel Boston. Αλλά η δημοτικότητά τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τη μάρκα γενικά. «Αναμένουμε ότι και άλλα ακίνητα της Four Seasons ενδέχεται να υιοθετήσουν παρόμοιες ιδέες», λέει η Crissa Hiranaga, ανώτερη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ξενοδοχείου.

Το ντεμπούτο του Vaults συμπίπτει με την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου στη Βοστώνη τον Μάιο, μετά από μια ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στους δημόσιους χώρους του από τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Ken Fulk.

Ήδη η ιδιοκτησία έχει κάνει τροποποιήσεις για να τελειοποιήσει τη φόρμουλα. «Είχαμε πολλά αιτήματα για πιο υγιεινές επιλογές, οπότε αντικαταστήσαμε μερικά από τα γλυκά με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα», λέει ο Roberts. Συνολικά, η ανταπόκριση ήταν συντριπτικά θετική: «Διαπιστώνουμε ότι πρέπει να ανεφοδιάζονται καθημερινά, συχνά πολλές φορές».

Τα Vaults δεν έχουν αντικαταστήσει τα μίνι μπαρ, τα οποία συνεχίζουν να πωλούν πολλές κλασικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ (κάτι που δεν προσφέρεται στα ντουλάπια). Αλλά η νέα, δωρεάν άνεση αποδεικνύεται πιο δημοφιλής στους επισκέπτες.

Η Roberts λέει ότι χρησιμοποιούνται συνήθως για όταν θέλουν να δουν ταινία, ενώ άλλοι θεωρούν το ντουλάπι ιδανικό για σνακ σε μέρα εξερεύνησης. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Σε ποιους δισεκατομμυριούχους ανήκουν τα superyachts που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες

Ταξιδιωτικά πρακτορεία δεσμεύονται να επιστρέφουν τα χρήματα για ματαιωθείσες πτήσεις

Νέοι κανόνες για τους τουρίστες  στο Ντουμπρόβνικ – Οι βαλίτσες με ροδάκια και οι άλλες απαγορεύσεις

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News