Business & Finance Πέμπτη 29/06/2023, 12:50
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο 

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο 

Το Belmond Hotel Cipriani που διαθέτει 94 δωμάτια, έχει μια θρυλική ιστορία. Άνοιξε τη δεκαετία του 1950 από τον εφευρέτη του Bellini, με ένα μπαρ που συνεχίζει να συγκινεί όσους το επισκέπτονται μέχρι σήμερα. 

Διαθέτει μια ολυμπιακών διαστάσεων εξωτερική πισίνα στην άκρη του Canale di San Giorgio Maggiore, το μέγεθος της οποίας είναι αποτέλεσμα σύγχυσης μεταξύ ποδιών και μέτρων κατά την κατασκευή. 

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο -1

Σήμερα (29/6) το ξενοδοχείο στη Βενετία, ανακηρύχθηκε το καλύτερο στον κόσμο από μια νέα λίστα που δίνει στα ακίνητα μια σύνθετη βαθμολογία με βάση πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από ένα ευρύ φάσμα πηγών.

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο -2

Η λίστα ονομάζεται τα 1.000 κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο, και η κατάταξη δεν είναι αποτέλεσμα μιας κριτικής επιτροπής που πραγματοποιεί αυτοπροσώπως επισκέψεις, αλλά μιας συλλογής αξιολογήσεων πελατών σε ιστότοπους κρατήσεων, δημοσιευμένων κριτικών από ταξιδιωτικά περιοδικά, παγκόσμια και τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και άλλους ταξιδιωτικούς οδηγούς. 

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο -3

Το Hotel Cipriani ξεχώρισε ως το κορυφαίο επανειλημμένα βγαίνοντας στην κορυφή καθώς ο αλγόριθμος δοκιμάζονταν και τροποποιούνταν. 
Ξεπέρασε οριακά τα ξενοδοχεία που ισοφάρισαν στο Νο. 2, με σκορ 99,75 να υπερτερεί των άλλων στο 99,5.

Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο -4

Να σημειωθεί πως τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη λίστα, στεγάζονται στις ΗΠΑ και ακολουθούν η Ιταλία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Μήπως η Ελλάδα το παράκανε με τον τουρισμό;

Πρώτη η Μύκονος στους πολυτελείς προορισμούς παγκοσμίως τον Μάιο

Ξενοδοχεία: Πρωτιά για την Ελλάδα και τον Μάιο έναντι ανταγωνιστών

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News