Business & Finance Τετάρτη 9/10/2024, 17:04
ΑΓΟΡΕΣ

Wall Street: Στάση αναμονής για τα πρακτικά της Fed

Wall Street: Στάση αναμονής για τα πρακτικά της Fed

Μεικτά πρόσημα καταγράφονται σήμερα στη Wall Street μετά τα χθεσινά ισχυρά κέρδη με τους επενδυτές να αναμένουν τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, αργότερα σήμερα.

Ο ευρύτερος S&P 500 καταγράφει μικρά κέρδη της τάξης του 0,11% στις 5.757 μονάδες, ο βιομηχανικός Dow Jones κερδίζει 0,37% στις 42.236,2 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά μόλις 0,06% στις 18.166 μονάδες. 

Οι εισηγμένες στις ΗΠΑ κινεζικές μετοχές υποχωρούν με τους επενδυτές να προχωρούν σε κατοχύρωση κερδών μετά το πρόσφατο ράλι. Παράλληλα, η Boeing χάνει 3% μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τα συνδικάτα χωρίς συμφωνία και την απόσυρση της προσφοράς της εταιρείας για το συμβόλαιό της.

Η Wall Street προέρχεται από μια ισχυρή συνεδρίαση μει αιχμή τα κέρδη του τεχνολογικού τομέα και την υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου. Οι κινήσεις αυτές φάνηκε να αντανακλούν την αυξανόμενη αισιοδοξία ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ οδεύει προς μια ήπια προσγείωση, ειδικά μετά την έκθεση για τις θέσεις εργασίας της περασμένης εβδομάδας που έδειξε συνεχή ανθεκτικότητα στην αγορά εργασίας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News