Business & Finance Τρίτη 23/01/2024, 17:12
ΑΓΟΡΕΣ

Wall Street: Μικρές μεταβολές εν μέσω εταιρικών αποτελεσμάτων

Wall Street: Μικρές μεταβολές εν μέσω εταιρικών αποτελεσμάτων

Σε μικρό εύρος και με μεικτά πρόσημα κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, μια μέρα μετά το κλείσιμο σε νέα υψηλά, εν μέσω μιας σειράς εταιρικών αποτελεσμάτων που αναμένεται να προσφέρουν πληροφορίες για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο βιομηχανικός Dow Jones χάνει 0,22% στις 37.918 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος S&P 500 ενισχύεται μόλις κατά 0,19% στις 4.854,25 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq 100 σημειώνει ήπια κέρδη 0,22% μετά τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα από τις United Airlines Holdings Inc., Verizon Communications Inc. και Johnson & Johnson.

Ο Dow έκλεισε χθες για πρώτη φορά στην ιστορία του πάνω από τις 38.000 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημείωσε το δεύτερο ρεκόρ του για το 2024.

Η μετοχή της United Airlines σημειώνει άλμα 7,4% αφού ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου, αλλά δήλωσε ότι αναμένει μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζημία στο τρέχον τρίμηνο.

Η μετοχή της Johnson & Johnson υποχωρεί ελαφρά, καθώς ο φαρμακευτικός κολοσσός επανέλαβε το ετήσιο guidance για το 2024, ακόμη και μετά τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Τέλος, η μετοχή της 3M βουλιάζει άνω του 10% αφού ο βιομηχανικός όμιλος παρουσίασε ετήσιες προβλέψεις κερδών που ήταν κατώτερες των προσδοκιών, σημειώνοντας ότι οι προοπτικές δεν αντικατοπτρίζουν τον πιθανό αντίκτυπο των πρόσφατων διακανονισμών σε δικαστικές διαμάχες που αφορούν δημόσια συστήματα ύδρευσης και ωτοασπίδες του αμερικανικού στρατού.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News