Business & Finance Παρασκευή 21/07/2023, 16:56
ΑΓΟΡΕΣ

Άνοδος στην Wall Street – Προς 10η μέρα κερδών ο Dow Jones

Άνοδος στην Wall Street – Προς 10η μέρα κερδών ο Dow Jones

Προς τη δέκατη συναπτή ημέρα ανόδου κινείται ο Dow Jones, καθώς οι επενδυτές φαίνεται να έχουν «χωνέψει» τον τελευταίο γύρο εταιρικών αποτελεσμάτων.

Συνολικά, οι σημερινές συνεδριάσεις στη Wall Street άνοιξαν με κέρδη, αλλά αναμένεται πως θα υπάρξουν διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τους traders να επανατοποθετούνται ενόψει της λήξης άσκησης ενός μεγάλου όγκου δικαιωμάτων προαίρεσης.

Πάντως, οι ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων πρόκειται να συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία ήταν μικτά. Σύμφωνα με το CNBC, το 75% των εισηγμένων στον S&P 500 που έχουν ήδη δημοσιεύσει τριμηνιαία αποτελέσματα ξεπέρασε τις προσδοκίες της αγοράς. Παρότι πρόκειται για καλή επίδοση, είναι χαμηλότερο από τον μέσο όρο του 80% της τελευταίας τριετίας.

Αυτή την ώρα, ο Dow Jones ανεβαίνει κατά 0,14% περίπου ή σχεδόν 50 μονάδες και ο S&P 500 άνοιξε με κέρδη 0,34%. Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq, ο οποίος δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τις μετοχές της Netflix και της Tesla χθες, καταγράφει άνοδο περίπου 0,6%.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News