Business & Finance Τρίτη 6/06/2023, 17:16
ΑΓΟΡΕΣ

Απώλειες στη Wall Street – Πτώση για Apple και ενέργεια

Πτώση καταγράφουν οι δείκτες στη Wall Street την Τρίτη με βαρίδια την τιμή του πετρελαίου, αλλά και τη μετοχή της Apple

Απώλειες στη Wall Street – Πτώση για Apple και ενέργεια

Πτώση καταγράφουν οι δείκτες στη Wall Street την Τρίτη με βαρίδια την τιμή του πετρελαίου, αλλά και τη μετοχή της Apple, η οποία θέτει τέλος στο πρόσφατο ράλι των τεχνολογικών μετοχών.

Ο βιομηχανικός Dow Jones υποχωρεί κατά 0,12% ή 39,3 μονάδες στις 33.523,5, ο ευρύτερος S&P 500 χάνει 0,01% στις 4.273 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq διολισθαίνει 0,13% στις 13.214,2 μονάδες.

«Bουτιά» άνω του 15% σημειώνει η μετοχή της Coinbase μετά την αγωγή σε βάρος του ανταλλακτηρίου που κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας στις συναλλαγές.

Η μετοχή της Apple υποχωρεί πάνω από 1%, εν μέσω ανησυχιών ότι η ακριβή τιμή του πολυαναμενόμενου head-set μεικτής πραγματικότητας θα αποθαρρύνει τους αγοραστές. Σημειωτέον ότι χθες, παρότι η μετοχή της έκλεισε με ήπια πτώση, είχε νωρίτερα εκτιναχθεί σε ιστορικό υψηλό.

Σε ότι αφορά τα εμπορεύματα, καταγράφει πτώση 2% στα 70,8 δολάρια το βαρέλι παρά την προχθεσινή απόφαση της Σαουδικής Αραβίας να περιορίσει την παραγωγή, οδηγώντας σε υποχώρηση τις μετοχές των ενεργειακών μετοχών όπως η Chevron Corp. Το σιτάρι, εν τω μεταξύ, εκτινάχθηκε στα ύψη καθώς μετά την είσηδη ότι οι ρωσικές δυνάμεις ανατίναξαν ένα γιγάντιο φράγμα στο νότο της Ουκρανίας.

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News