Business & Finance Παρασκευή 7/04/2023, 10:35
ΑΓΟΡΕΣ

Ανοδικά οι ασιατικές αγορές – Αργία σε ΧΑ και ευρωαγορές

Tο βλέμμα των επενδυτών ωστόσο να είναι στραμμένο στα στοιχεία που θα ανακοινώσει η αμερικανική κυβέρνηση για την αγορά εργασίας

Ανοδικά οι ασιατικές αγορές – Αργία σε ΧΑ και ευρωαγορές

Άνοδο καταγράφουν όσα χρηματιστήρια της Ασίας είναι ανοικτά σήμερα με το βλέμμα των επενδυτών ωστόσο να είναι στραμμένο στα στοιχεία που θα ανακοινώσει η αμερικανική κυβέρνηση για το τοπίο στην αγορά εργασίας, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν τις μελλοντικές αποφάσεις νομισματικής πολιτικής.

Ο δείκτης Topix ενισχύθηκε κατά 0,21%, μετά από μια διημερη πτώση, ενώ ο Nikkei 225 καταγράφει άνοδο 0,17%. Στη Νότια Κορέα, ο δείκτης Kospi ενισχύθηκε κατά 1,34%, ενώ ο Kosdaq σημείωσε άνοδο 1,25%. Στην ηπειρωτική Κίνα, ο δείκτης Shanghai Composite κινήθηκε υψηλότερα κατά 0,36%, ενώ ο Shenzhen Component σημείωσε άνοδο 0,8%. 

Λόγω του Καθολικού Πάσχα θα είναι κλειστά σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αλλά τα χρηματιστήρια στην Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και τη Wall Street.

Σημειώνεται πως σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή του Πάσχα των Καθολικών είναι κλειστά  Επίσης, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και οι ευρωαγορές, όπως και το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρηματιστήριο: Αναιμική άνοδος και εβδομαδιαία κέρδη 1,84%

Wall Street: Η α΄εβδομάδα απωλειών για τον S&P 500 σε διάρκεια μηνός

Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη για την εβδομάδα με στήριγμα από το real estate

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News