Business & Finance Τρίτη 21/11/2023, 17:16
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kim Kardashian: Η επενδυτική της εταιρεία έκλεισε το πρώτο της deal- Ποιο είναι το brand που τη γοήτευσε 

Kim Kardashian: Η επενδυτική της εταιρεία έκλεισε το πρώτο της deal- Ποιο είναι το brand που τη γοήτευσε 

Η Skky Partners LP, η επενδυτική εταιρεία με επικεφαλής την Kim Kardashian και τον Jay Sammons, πήρε μια γεύση από τον κόσμο του private equity με την πρώτη της επένδυση  στην Truff, την εταιρεία παραγωγής πολυτελών καρυκευμάτων εμποτισμένα με τρούφα.

Η εταιρεία της τηλεπερσόνας έχει αποκτήσει σημαντικό μειοψηφικό μερίδιο στην Truff. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της αγοράς, η οποία πρόκειται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο, δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Truff παρασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία από καρυκεύματα με τρούφα στον πυρήνα τους. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται μαγιονέζα, λάδι, αλάτι, καυτερή σάλτσα και σάλτσα ζυμαρικών, καθώς και μαγειρικά σκεύη, όπως σπάτουλες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 από τους Nick Ajluni και Nick Guillen με εστίαση απευθείας στον καταναλωτή. Έκτοτε, η επιχείρηση επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει μεγάλους λιανοπωλητές όπως η Whole Foods και η Target. Η μάρκα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 230.000 ακόλουθους στο Instagram, μεταδίδει το Bloomberg. 

«Μερικές φορές λέμε ότι είμαστε η Dom Perignon της καυτερής σάλτσας», αστειεύτηκε ο Guillen σε μια συνέντευξη. «Για εμάς, είχε να κάνει με το πώς θα μπορούσαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα προϊόν με αληθινή προσήλωση που να ενσωματώνει ένα συστατικό υψηλής ποιότητας. Κοιτάξαμε το σαφράν, το χαβιάρι και την τρούφα».

Οι ιδρυτές τελικά αποφάσισαν να ασχοληθούν με την τρούφα, εν μέρει επειδή δεν είχε ασχοληθεί κάποιος άλλος, είπαν. 

«Η Truff είναι ακριβώς το είδος της επιχείρησης που ενσωματώνει αυτό που αναζητούσαμε όταν ιδρύσαμε τη Skky – μια επωνυμία επόμενης γενιάς με βαθιά, αυθεντική σύνδεση με τους καταναλωτές και δυνατότητες για συνεχή ανάπτυξη», δήλωσε η Kardashian. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skky, David Brisske, ο οποίος προσλήφθηκε πέρυσι, θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Truff μαζί με τον Mark Ramadan, συνιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του κατασκευαστή καρυκευμάτων Sir Kensington’s.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Kim Kardashian: Αρκεί η διασημότητά της για να την κάνει μεγαλοεπενδυτή της Wall Street;

Η Kim Kardashian θέλει και οι άντρες να φορούν Skims

H αξία της Skims της Kim Kardashian έφτασε τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News