Business & Finance Τετάρτη 16/08/2023, 21:42
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την προσθήκη επιπλέον πτήσεων προς την Κίνα μελετά η American Airlines

Την προσθήκη επιπλέον πτήσεων προς την Κίνα μελετά η American Airlines

Η American Airlines Group Inc. σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων της προς τη Σαγκάη στις αρχές του επόμενου έτους, ακολουθώντας τους ανταγωνιστές της ώστε να επωφεληθεί από μια συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας που αφορά στην ενίσχυση του αριθμού των πτήσεων οι οποίες επιτρέπονται μεταξύ των δύο χωρών.

Η American θα προσφέρει καθημερινά δρομολόγια μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου Ντάλας-Φορτ Γουόρθ και της Shanghai Pudong International από τον Ιανουάριο, από τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις που είναι σήμερα, δήλωσε ο αερομεταφορέας στο Bloomberg News την Τετάρτη. Οι πρόσθετες πτήσεις θα εμφανίζονται προς πώληση στο πρόγραμμα της American από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση ακολουθεί παρόμοιες ανακοινώσεις της Delta Air Lines Inc. και της United Airlines Holdings Inc. μετά τη συμφωνία κυβερνητικών αξιωματούχων να διπλασιάσουν τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Η Delta δήλωσε την Τετάρτη ότι στοχεύει να προσφέρει 10 εβδομαδιαίες πτήσεις αργότερα φέτος και να επεκταθεί περαιτέρω το 2024, ενώ η United αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα σχέδια για αύξηση των πτήσεων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News