Business & Finance Δευτέρα 31/07/2023, 22:21
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

X: Υπό την επίβλεψη Musk και Yaccarino η αναδιάρθρωση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια

X: Υπό την επίβλεψη Musk και Yaccarino η αναδιάρθρωση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια

Ο ιδιοκτήτης της X Elon Musk και η διευθύνουσα σύμβουλος Linda Yaccarino θα επιβλέπουν και οι δύο την ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην εταιρεία που ήταν γνωστή ως Twitter, δήλωσε τη Δευτέρα ο όμιλος.

Η ομάδα προϊόντων και μηχανικών της X θα αναφέρεται στον Musk, ενώ η Yaccarino θα επιβλέπει όλα τα άλλα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων πόρων, των νομικών, των οικονομικών, των πωλήσεων και των λειτουργιών, δήλωσε η X.

Η ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συγκράτηση του περιεχομένου, έχει βρεθεί στο επίκεντρο ορισμένων επικρίσεων μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Musk τον περασμένο Οκτώβριο. Ερευνητές κατηγόρησαν την X ότι χαλάρωσε τους κανόνες για την προστασία περιεχομένου, οδηγώντας σε αύξηση των επιβλαβών αναρτήσεων. Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι η πλειονότητα των προβολών περιεχομένου αφορά «υγιείς» αναρτήσεις.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους υπαλλήλους της X τη Δευτέρα, το οποίο κοινοποιήθηκε στο Reuters, η Yaccarino δήλωσε ότι η εταιρεία αναζητά νέο ηγέτη για την ασφάλεια.

Ο προηγούμενος επικεφαλής της ασφάλειας εμπορικών σημάτων, ο A.J. Brown, ο οποίος εργάστηκε για τις προσπάθειες αποτροπής της εμφάνισης διαφημίσεων δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο, αποχώρησε από την εταιρεία τον περασμένο μήνα.

Η Yaccarino ανέφερε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι τρεις ηγέτες της X θα επιβλέπουν διαφορετικές αρμοδιότητες στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων επιβολής του νόμου και των δυσλειτουργιών από απειλές.

Οι αλλαγές στο τμήμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας έρχονται μετά την παραίτηση της Ella Irwin από επικεφαλής της ομάδας τον Ιούνιο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News