Business & Finance Τρίτη 20/06/2023, 15:05
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζητείται άτομο για τη θέση «για την οποία θα σκότωναν 1 εκατομμύριο κορίτσια»

Ζητείται άτομο για τη θέση «για την οποία θα σκότωναν 1 εκατομμύριο κορίτσια»

«Ένα εκατομμύριο κορίτσια θα σκότωναν για αυτή τη δουλειά», λέει μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας του 2006 «Ο Διάβολος φοράει Prada». Το κατά πόσο είχε δίκιο θα φανεί σύντομα, καθώς η Vogue αναζητά βοηθό για την αρχισυντάκτριά της, Anna Wintour, πάνω στην οποία φέρεται να έχει βασιστεί ο χαρακτήρας της Miranda Priestley στην ταινία.

Στην ταινία, η νεαρή Andy, που προσλαμβάνεται στη θέση της  βοηθού μιας πανίσχυρης αρχισυντάκτριας γυναικείου περιοδικού, έρχεται αντιμέτωπη με τον λαμπερό κόσμο της μόδας αλλά και το πιο σκληρό πρόσωπο αυτής της δουλειάς και τελικά αποφασίζει να παραιτηθεί.

Στην πραγματικότητα, η μητρική εταιρεία της Vogue, Condé Nast,  αναζητά στις ΗΠΑ ένα «εξαιρετικά οργανωμένο, αποτελεσματικό άτομο, που να τηρεί προθεσμίες, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αποφασίζει σε τι πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε ένα περιβάλλον ψηφιακών media που κινείται γρήγορα», όπως αναφέρει η αγγελία.

«Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για έναν φιλόδοξο επαγγελματία με γνώσεις για τις επιχειρήσεις που είναι παθιασμένος με τον πολιτισμό, τη μόδα, τα ψηφιακά μέσα και το περιεχόμενο», συνεχίζει.

Η θέση πληρώνει έως και 80.000 δολάρια τον χρόνο, ανάλογα με την εμπειρία του υποψηφίου και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές αρμοδιότητες, από διοικητικές εργασίες όπως τηλεφωνικές κλήσεις και email έως πιο πρακτική βοήθεια στον τομέα του περιεχομένου, όπως συντονισμός παρουσιάσεων και συμβολή σε παραγωγές.

Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο πανεπιστημίου και ένα έως δύο χρόνια εμπειρίας σε ρόλο βοηθού στον κλάδο.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS