Business & Finance Σάββατο 17/06/2023, 22:30
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Airbus ετοιμάζεται να ανακοινώσει μεγάλες συμφωνίες με αεροπορικές 

Η Airbus ετοιμάζεται να ανακοινώσει μεγάλες συμφωνίες με αεροπορικές 

Η Airbus SE είναι έτοιμη για μια μεγάλη «είσοδο» στην Αεροπορική Έκθεση του Παρισιού, όπου η ευρωπαϊκή εταιρεία αεροπλάνων θα μπορούσε να ανακοινώσει μια συμφωνία ρεκόρ 500 αεροσκαφών με την ινδική αεροπορική IndiGo.

Η προτεινόμενη παραγγελία, η οποία θα διπλασίαζε το υφιστάμενο ανεκτέλεστο της αεροπορικής εταιρείας, αφορά αεροσκάφη της οικογένειας A320neo, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν για τις διαπραγματεύσεις. Η IndiGo και η Airbus ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τη συμφωνία ήδη από τη Δευτέρα, είπαν οι άνθρωποι στο Bloomberg, ζητώντας να μην κατονομαστούν επειδή οι συνομιλίες είναι ιδιωτικές.

Η Airbus εργάζεται επίσης για να επιβεβαιώσει τις συνομιλίες με την αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας Flynas Co. για μια μεγάλη παραγγελία που θα μπορούσε να αποτελέσει άλλη μια κορυφαία συμφωνία της εκδήλωσης μαζί με το IndiGo, είπαν διαφορετικές πηγές. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις και για τις δύο συναλλαγές θα μπορούσαν να καθυστερήσουν και ο τελικός αριθμός μπορεί να αλλάξει, προειδοποίησαν οι άνθρωποι.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News