Business & Finance Σάββατο 17/06/2023, 21:34
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alibaba: Ο Jack Ma συμμετείχε στην εκδήλωση της εταιρείας στο Hangzhou

Alibaba: Ο Jack Ma συμμετείχε στην εκδήλωση της εταιρείας στο Hangzhou

Ο Jack Ma, συνιδρυτής της Alibaba Group Holding Ltd., ο οποίος έχει αποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό από τον όμιλο, εμφανίστηκε σήμερα (17/6) σε μια εκδήλωση του ερευνητικού βραχίονα της εταιρείας λιανικού εμπορίου.

Ο Ma παρακολούθησε τον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Μαθηματικών της Alibaba που πραγματοποιήθηκε στο Hangzhou και πέρασε χρόνο αλληλεπιδρώντας με διαγωνιζόμενους και δασκάλους.

Η επίσκεψη στο Hangzhou – όπου εδρεύει η Alibaba – σηματοδοτεί μια σπάνια εμφάνιση του Κινέζου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος έφυγε από τη δημόσια σφαίρα αφού επέκρινε τις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές το 2020. Από τότε ταξιδεύει πολύ εκτός της χώρας, κάνοντας σπάνιες εμφανίσεις εντός αυτής.

Ο Ma νωρίτερα φέτος, εντάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο ως επισκέπτης καθηγητής. Παράλληλα έχει δεχθεί και θέση επίτιμου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

Πριν από μερικές μέρες, ο πρόεδρος της Alibaba Michael Evans είπε ότι ο Ma είναι «ζωντανός» και «ευτυχισμένος», όπως ανέφερε το CNBC. Ο δισεκατομμυριούχος διδάσκει και επίσης περνά περισσότερο χρόνο στην Κίνα, πρόσθεσε ο Evans.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg 

Διαβάστε επίσης: 

Η Alibaba επεκτείνεται περαιτέρω στην Ευρώπη

Alibaba: Διαψεύδει τις φήμες περί απολύσεων, προσλαμβάνοντας 15.000 άτομα

Ο CEO της Amazon καθησυχάζει τους μετόχους ότι μπορεί να ελέγξει τα κόστη

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News