Business & Finance Τετάρτη 19/04/2023, 21:47
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Spotify: Ξανά σε λειτουργία για τους περισσότερους χρήστες

Spotify: Ξανά σε λειτουργία για τους περισσότερους χρήστες

Η πλατφόρμα ροής ήχου Spotify επανήλθε για τους περισσότερους χρήστες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη, μετά από μια σύντομη διακοπή της υπηρεσίας για δεκάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.

Η εταιρεία δεν γνωστοποίησε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από τη διακοπή, αλλά ο ιστότοπος παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com έδειξε περισσότερα από 20.000 περιστατικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 8.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την κορύφωση της διακοπής. Ο ιστότοπος παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων που υποβάλλονται από τους χρήστες στην πλατφόρμα του.

«Όλα φαίνονται πολύ καλύτερα τώρα!», ανέφερε το Spotify Status σε ένα tweet.

Πολλοί χρήστες μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν ενημερώσεις και μιμίδια σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας, με το Spotify να βρίσκεται στο νούμερο επτά της τάσης στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα φέτος, το Spotify αντιμετώπισε δύο σύντομες διακοπές. Τον Ιανουάριο, το Downdetector ανέφερε ότι η διακοπή λειτουργίας της πλατφόρμας ροής ήχου επηρέασε πάνω από 45.000 χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News