Business & Finance Δευτέρα 10/10/2022, 18:41
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ελλάδα 2.0»: Ενημερωτική εκστρατεία στην Κρήτη από υπουργείο Οικονομικών και ΟΕΕ

«Ελλάδα 2.0»: Ενημερωτική εκστρατεία στην Κρήτη από υπουργείο Οικονομικών και ΟΕΕ

Συνεχίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο (ΟΕΕ) την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Το επιμελητήριο, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, πραγματοποιεί τις επόμενες εκδηλώσεις στην Κρήτη. Αναλυτικά:

• Στα Χανιά, στον χώρο Εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 15ου Π.Τ. ΟΕΕ, Παντελής Πετσετάκης.

• Στο Ηράκλειο στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Ηράκλειο Κρήτης (Κορωναίου 9), την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι επίσης ο κ. Σκυλακάκης και ο κ. Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 14ου Π.Τ. ΟΕΕ, Μύρων Οικονομάκης.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News