Business & Finance Πέμπτη 25/07/2024, 16:25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα λήξει ομαλά

Χατζηδάκης: Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα λήξει ομαλά

Στο ζήτημα της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αναφέρθηκε ο Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης κατά της διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Κύρωση της από 18.7.2024 Σύμβασης Συγχώνευσης και Επένδυσης μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «THRIVEST HOLDING LTD»».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι μέχρι χθες το βράδυ είχε υποβληθεί το 92% των δηλώσεων και ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα στην εφαρμογή αντιμετωπίστηκε και η Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ. είναι σε εγρήγορση. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι, το taxis εμφάνιζε προβλήματα, καθώς άλλη μια φορά το σύστημα επιβαρύνθηκε από τις δηλώσεις στην εκπνοή της προθεσμίας. Τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί έκτοτε.

Ο κ. Χατζηδάκης, σημείωσε ότι, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το ζήτημα της υποβολής θα λήξει ομαλά, πιθανώς αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επέλθει παράταση στην υποβολή των δηλώσεων. Στο τέλος της ομιλίας του τόνισε ότι η ΑΑΔΕ παρακολουθεί συνεχώς το θέμα και το βράδυ θα κάνει αποτίμηση της κατάστασης.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News