ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Και στη Θεσσαλονίκη το eMarket του Σκλαβενίτη

Και στη Θεσσαλονίκη το eMarket του Σκλαβενίτη

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έφτασε το ηλεκτρονικό κατάστημα, eMarket, του «Σκλαβενίτη» και πλέον αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να εξυπηρετεί ακόμη μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Συγκεκριμένα σήμερα το Sklavenitis.gr εξυπηρετεί τις ακόλουθες περιοχές στη Θεσσαλονίκη: Καλαμαριά, Πανόραμα, Πυλαία, Θέρμη, Νέα Μηχανιώνα, Ασβεστοχώρι και Επανομή.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου το ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκίνησε να εξυπηρετεί τους καταναλωτές της Πάτρας ενώ στις αρχές Οκτωβρίου τους καταναλωτές της Λάρισας.

Η είσοδος του eMarket στην αγορά της Θεσσαλονίκης γίνεται ένα χρόνο μετά τη λειτουργία για πρώτη φορά του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας, καθώς αυτό είχε βγει στον διαδικτυακό «αέρα» στις 22 Νοεμβρίου 2020.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και οι καταναλωτές έχουν στη διαθεσή τους πάνω από 13.000 κωδικούς προϊόντων. Το dark store που εξυπηρετί το ηλεκτρονικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στεγάζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε χώρο που ανήκει στον όμιλο και βρίσκεται κοντά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Σημειώνεται ότι, εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης», εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η συνεργασία της αλυσίδας με την εταιρεία efood όσον αφορά την παραγγελιοληψία και όχι τη διανομή των προϊόντων. Η παραγγελία μέσω efood παρέχεται στις ακόλουθες περιοχές: Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Βεβαίως σε αυτή την περίπτωση οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από μια μικρότερη ποικιλία κωδικών (5.500), ενώ υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας, που είναι τα 30 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας και από το κατάστημα, υπηρεσία που δεν παρέχεται για την ώρα από το eMarket.

Διαβάστε ακόμη:

Στην Πάτρα επεκτείνεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης»

Σούπερ μάρκετ: Oι κερδισμένοι της πανδημίας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News