Business & Finance Παρασκευή 23/08/2024, 14:54
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tsakiris Family: Πυρκαγιά κατέστρεψε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Tsakiris Family: Πυρκαγιά κατέστρεψε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Ολοκληρωτική καταστροφή ήταν το αποτέλεσμα πυρκαγιάς που ξέσπασε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Tsakiris Family στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, το βράδυ της 22ας Αυγούστου, από άγνωστη προς το παρόν  αιτία.

Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνταν τα γραφεία της διοίκησης, η τυποποίηση των αβγών, καθώς και οι υποδομές των logistics.

«Ωστόσο είναι πρωτεύον για μας ότι, δεν διακινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Επιπρόσθετα δεν διακινδύνεψαν οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις (πουλιά), καθώς και οι εγκαταστάσεις των ζωοτροφών μας, που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία», αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Παύλος Τσακίρης.

«Παρόλα αυτά, διαβεβαιώνουμε τόσο τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό όσο και τους καταναλωτές που μας στηρίζουν από το 1963 μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζοντας την ποιότητα ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ότι, είμαστε ήδη σε φάση αναδιοργάνωσης και επανέναρξης των κρίσιμων λειτουργιών μας, ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην τροφοδοσία της αγοράς», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσοι βρίσκονται στο πλάι μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο. Φορείς, Επιχειρήσεις και ιδιώτες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News